McLaren-Mercedes kan tevreden terugkijken naar hun vrije trainingen van vandaag. Kimi zette in de tweede vrije oefensessie de snelste tijd neer terwijl David de negende tijd reed. Kimi reed in het totaal zo’n 17 rondjes, bij David waren er dat slechts 13 door een klein probleempje aan zijn gaspedaal.

Kimi Raikkonen:

“We hebben veel werk verzet en het is natuurlijk altijd leuk om de snelste tijd neer te zetten, maar het is nog te vroeg om conclusies te trekken. We hebben onze bandenevaluatie kunnen afwerken en de wagen voelt goed. We zullen zien wat morgen ons brengt.”

David Coulthard:

“Ik ben tamelijk tevreden over de vrije trainingen. In het begin had ik wat problemen met mijn gaspedaal waardoor ik niet in staat was om een snelle tijd neer te zetten. Of we vooruitgang geboekt hebben zullen we pas morgen en zondag te weten komen

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter