koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Video: rondje GP van Vietnam

In april 2020 vind de eerste Grand Prix van Vietnam in Hanoi plaats. Het ontwerpbureau van Herman Tilke heeft nu een video vrijgegeven waarin digitaal een ronde wordt gereden op het nieuwe 5,6 kilometer lange circuit.

Het circuit gaat 22 bochten tellen, kent een recht stuk van 1,5 km waarbij snelheden tot 355 kilometer per uur worden gehaald. De verwachting is dat een rondetijd rond de1,36.2 zal liggen.

De zoon van Herman Tilke, Carsten, over de baan: De eerste sector doet ons denken aan de Mercedes Arena op de Nurburgring. Het circuit heeft enkele hele snelle passages die doen denken aan de esses op Suzuka en lange stukken met braking points waarbij ingehaald kan worden. Ik denk een zeer uitdagende baan waarbij er genoeg race actie zal zijn. Het zal niet eenvoudig zijn om op dit circuit de perfecte ronde te rijden.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.