koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Vijfde plek maximale voor Max Verstappen

Max Verstappen stuurde vandaag zijn Red Bull naar de vijfde plek. Volgens de Nederlander het maximaal haalbare.

In de eerste ronden vocht Verstappen met Norris. De Nederlander passeerde de McLaren coureur maar die haalde Verstappen vervolgens weer in op het rechte stuk:
Je ziet dat McLaren een goede topsnelheid heeft, omdat ze met iets minder vleugel rijden. Vandaar dat hij me weer terug pakte. Ik wilde geen risico nemen, dus bleef achter hem. Toen hij problemen met zijn banden kreeg, kon ik hem voorbij.

Vervolgens reed Verstappen ronden lang achter Bottas:
Die zat ook weer vast achter Hulkenberg. Je kan gewoon niet echt goed inhalen hier. Je kunt moeilijk volgen. Ik probeerde mijn banden goed te houden en toen de concurrentie voor me hun pitstops maakte, kon ik mijn eigen ritme rijden. Dat was niet heel snel ten opzichte van de top. Na mijn pitstop kon ik best gemakkelijk beide Renaults inhalen en heb ik de auto naar huis gereden. Mijn remmen werden wat warm, dus toen moest ik liften voor de bochten en daarmee waren de remmen weer in orde. Helaas zat er dit weekend niet meer in dan de vijfde plek.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.