Er is dezer dagen veel te doen over de veiligheid tijdens de Grand Prix weekends, en het is dan ook lichtjes verrassend dat een week voor de GP van Australi� de man die verantwoordelijk is voor de veiligheid op en rond Albert Park gearresteerd werd. Mario Jospeh Siketa is een voormalige politieagent die tegenwoordig voor Wilson Security werkt.

De man wordt verdacht van om en bij de 88 fraude gerelateerde zaken. Zoals het aanvaarden van steekpenningen, en het ontvreemden van goederen door bedrog. Dit alles terwijl hij voor het bedrijf werkte. Toch blijft de leiding van Wilson Security kalm.

“We zijn momenteel niet bezorgd. De veiligheid komt niet in het gedrang. We hebben toen we gewaarschuwd werden een kijkje genomen en we zijn er zeker van dat er geen probleem is.” Zei Tim Bamford tegen de Australische zender ABC.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *