koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Unieke Formule 1 veiling in aantocht

Ben je fan van Formule 1? Dan moet je de komende tijd even opletten! Van oktober tot december 2018 veilt online veilingplatform Catawiki namelijk een privécollectie met unieke Formule 1-memorabilia. De items zijn verkregen door een anonieme verzamelaar, die connecties had binnen de Formule 1 en zodoende ook vele Europese grand prixs heeft bezocht in de jaren ‘80 en ‘90. Vele items zijn direct verkregen van de coureurs zelf of van teamleden van desbetreffende coureurs.

De collectie is opgedeeld in 5 veilingen waarbij meer dan 250 exclusieve objecten verkocht worden. De veilingen zijn speciaal samengesteld en geven gepassioneerde verzamelaars de kans om o.a. persoonlijk gedragen items zoals helmen en race-overalls van Ayrton Senna en Michael Schumacher te bemachtigen die zelden of nooit te koop aangeboden worden. Ook worden er tijdens elke veiling handtekeningen, modelauto’s, handschoenen en authentieke racewagenonderdelen aangeboden.

De eerste veiling bevat de helm die Senna bij meerdere Grand Prix’s (waaronder Zandvoort) heeft gedragen. Deze helm droeg Senna in de auto waar hij bij de liefhebbers het meest bekend is geworden, namelijk de zwarte John Player Special Lotus-Renault.

De eerste veiling start 12 oktober. De andere veilingen starten op 26 oktober, 9 november, 23 november en 7 december. 

Een voorproefje van de veiling is alvast hier te bekijken.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.