koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Trailer: Codemaster’s F1 2018

Formule 1-fans die graag virtueel racen zullen uitkijken naar 24 augustus 2018. Dan komt de F1 2018 game uit.

In de laatste trailer zien we steeds meer van de gameplay.

Codemasters werkt ook dit jaar weer met de filosofie we halen niks weg en voegen alleen maar toe. Dit jaar is de meest veelbelovende toevoeging de handmatige bediening van het Energy Recovery System (ERS).

Ook naast de baan zijn er de nodige vernieuwingen.

Zo is er nu een journalist die je ondervraagt. De antwoorden die je geeft hebben direct invloed op jouw team of andere coureurs.

Wanneer je iets negatiefs zegt over het chassis van jouw auto, de monteurs in de fabriek gefrustreerd kunnen raken en er dan langer over gaan doen om jou van onderdelen te voorzien.

Ook het karakter van coureurs op de baan kan worden beïnvloed. Daarnaast zijn je antwoorden van invloed op je eigen reputatie binnen de paddock.

Tot slot zijn de klassieke wagens ook weer van de partij. Dit keer met de toevoeging van onder andere de Brawn GP.

Grafisch ziet het er erg gelikt uit en de career mode is verder uitgebreid. De makers van de game beloven een (veel) betere en realistischere besturing van de auto’s.

Een vreemde optie is de mogelijkheid om de halo kunstmatig uit beeld te halen. Toegegeven, het zicht is een stuk beter zonder, maar het ziet er gewoon nog gekker / echter uit dan wanneer hij wel volledig in beeld is.

Natuurlijk, het niveau van Project Cars of rFactor zal niet worden gehaald. Jammer genoeg ook niet het crashmode van Geoff Crammond’s Grand Prix. Maar het merendeel van de jeugd kent dat oudje niet eens, dus ja…

Bekijk hieronder de trailer.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.