Paul Stoddart van het kleine Minardi team laat weer eens van zich horen, de man dreigt ermee om zijn steun voor tractiecontrole weer in te trekken als er geen goedkopere motoren komen.

Hoe men het ook draait of keert, de prijzen in de F1 blijven maar stijgen en voor een team als Minardi kan dit nefaste gevolgen hebben.
Een tijdje geleden hadden de fabrieksteams beloofd om eventuele motoren te leveren aan de priv� teams tegen �redelijke� prijzen, althans enkel teams waren hier voor te vinden.
In ruil hiervoor zouden Jordan en Minardi het gebruik van tractiecontrole steunen.

Op de dag van vandaag is hier helemaal niets van terecht gekomen, met als resultaat dat Stoddart zijn ongenoegen wil uiten door geen steun meer te verlenen aan het gebruik van tractiecontrole.
Om het gebruik van tractiecontrole toe te staan moeten al de teams hier achter staan, daar de Minardi baas nee zou kunnen zeggen maakt het voor de andere teams niet gemakkelijk.
Dat zou kunnen resulteren dat men niet mag rijden met tractiecontrole.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter