De laatste tijd doen er de gekste geruchten de ronde over Ralf Schumacher. Eerst zou Renault belangstelling hebben, daarna was het Toyota dat de Duitser zou willen hebben. In een Duitse krant stond vandaag zelfs te lezen dat Schumacher al een drie-jarig contract ondertekend zou hebben. Voor een belachelijk hoog salaris van 15 miljoen Euro in het eerste jaar tot 20 miljoen in het derde jaar.

Het mag bekend zijn dat Ralf ontevreden is met zijn huidige team, Williams. Frank Williams wil namelijk niet aan zijn salaris eisen tegemoet komen. Desondanks wil Ralf toch graag bij het team blijven. Maar hij zal er niet op kunnen rekenen dat Williams aan zijn eisen tegemoet komt, daar hoeft hij alleen maar de geschiedenis van het team op na te slaan.

Toyota ontkent vooralsnog dat ze Ralf al een contract hebben laten ondertekenen. Een woordvoerder van het team:

“We ontkennen alles omtrent een contract. We geven toe dat we contacten hebben gehad met coureurs, inclusief Ralf Schumacher, maar we hebben nog niemand vastgelegd. Dat valt voorlopig ook niet te verwachten.”

Ander nieuws over Ralf Schumacher is dat hij gisteren voortijdig moest afhaken tijdens de tests van Williams op het Circuit de Catalunya. Vanwege pijn in zijn rug was hij gedwongen het circuit voortijdig te verlaten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter