De geruchtenmolen draait weer op volle toeren, onlangs konden we nog vernemen dat Toyota zou kunnen samenwerken met het team van Eddie Jordan, ongeveer op dezelfde basis als Ferrari en Sauber. Maar Jordan krijgt er een geduchte concurrent bij, namelijk Minardi.

Volgens Auto Motor und Sport zou Paul Stoddart aan het pushen zijn om de krachtbron van Toyota te mogen gebruiken, daar tegenover zou Toyota beroep kunnen doen op Minardi voor allerhande testen, met andere woorden, zoals Sauber dat doet voor Ferrari.

Dat Minardi de motors van Toyota het liefst gratis zou verkrijgen is logisch, Minardi is nog steeds een gevecht aan het leveren om de nodige budgetten binnen te halen.
Minardi zou in ruil voor de motoren jonge piloten alsook ingenieurs kunnen testen.

Op dit moment zijn het echter nog steeds geruchten. Toyota baas, Tsutomu Tomita heeft al laten weten dat ze best een tweede team willen bevoorraden, op voorwaarde dat ze eerst hun eigen problemen opgelost hebben.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter