Gisteren konden jullie hier lezen dat Coronel zeer waarschijnlijk de derde coureur van Minardi zou worden. Nu wordt dat echter weer door diverse bronnen tegengesproken. Coronel heeft nog geen contract ondertekend met Minardi en dit zal ook niet snel gebeuren.

Coronel mag waarschijnlijk wel de Minardi PS04B besturen later dit seizoen, maar dit zal alleen om promotionele doeleinden voor Wilux plaatsvinden. Er zou dus geen sprake van zijn dat Coronel als derde coureur mee zou mogen rijden op de vrijdag tijdens Grand Prix weekeinden.

Paul Stoddart ontkent dat Coronel een contract heeft. Hij is nog altijd in gesprek met kandidaten voor de plaats als derde coureur. Het probleem volgens hem is echter dat de kandidaten met geld geen superlicentie hebben en dat de kandidaten met een superlicentie geen geld hebben. Vorig jaar hadden de coureurs in de derde wagen geen superlicentie nodig en zo konden talenten testen zonder dat ze voldoende afstand hadden afgelegd voor een licentie.

Krijgen we nu weer een soap rond een Nederlandse coureur? Laten we hopen van niet…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter