koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Teameigenaar Mallya minimaal tot april op vrije voeten”

Doorgaans betekent een jaarwisseling ook nieuwe kansen, maar niet voor de voormalige miljardair en eigenaar van het Force India Formule 1 team, Vijay Mallya…

De Indier werd verordonneerd door de rechtbank in zijn thuisland om te verschijnen in december vorig jaar. Maar Mallya kwam dus niet opdagen. Ook niet toen de zitting met enkele dagen werd verschoven.

De teambaas zou naar zeggen bang zijn dat hij wordt gearresteerd en daarna gemarteld in de gevangenis.  Mallya wordt verdacht van het ontduiken van belasting met zijn bedrijf en wanbeheer van vooral Kingfischer Airlines.

De zaak werd uitgesteld tot 4 januari 2018, waarbij werd opgemerkt dat bij afwezigheid Vijay Mallya meteen zou worden veroordeeld. En dat is wat er gebeurde.

De rechtbank van Delhi heeft op die datum uitgesproken dat Vijay Mallya schuldig is bevonden aan het plegen van fraude. Zo meldt The Asian Age. Men viel vooral over het wegsluizen van gelden naar zijn kinderen, terwijl de man wordt geacht een enorme schuld af te lossen.

India wil dat de Engelse autoriteiten Vijay uitleveren, maar voorlopig blijft de gevallen miljardair minimaal tot april vrij op basis van borgtocht.

Dr. Vijay Mallya heeft wel één puntje; zijn paspoort is juist door de Indiase autoriteiten ingetrokken en zou daarom niet de UK uit kunnen…Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.