koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
STROLL KOOPT FORCE INDIA

De werknemers van Force India hoeven zich geen zorgen meer te maken over hun loon en hun toekomst.

Lawrence Stroll heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een overeenkomst waarmee hij aan het hoofd van een groep investeerders Force India overneemt.

Dat meldt Motorsport.com

De curatoren van Sahara Force India accepteerden een aanbod van Stroll, de vader van Williamscoureur Lance en popartieste Cloe nadat anderhalve week geleden bleek dat Force India betalingsmoeilijkheden had en surceance aanvroeg bij de rechter in Londen.

Otmar Szafnauer blijft aan en wordt teamleider.

Stroll wordt bijgestaan door een voornamelijk Canadees consortium met de investeerders Andre Desmarais, Jonathan Dudman van Monaco Sports and Management, modemagnaat John Idel, telecomondernemer John McCaw Jr., financieel expert Michael de Picciotto en Silas Chou.

Goed nieuws voor Sergio Perez, die naar verluid nog 4 miljoen tegoed had van zijn werkgever en nu dus betaald zou zijn door de transactie van Stroll en zijn maten. Goed nieuws ook voor de carriere van Lance Stroll, die volgend jaar ongetwijfeld zal kunnen rekenen op een stoeltje bij Force India.

 

 Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.