koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Stoffel Vandoorne tussen hoop en vrees

De carrière van Stoffel Vandoorne heeft flinke averij opgelopen, nu de Vlaming voor volgend jaar zonder stoeltje zit.

De Belgische coureur kon dit jaar niet in de buurt komen van zijn teamgenoot Fernando Alonso en scoorde tot nu toe slechts acht punten.

Net als Alonso is Vandoorne veel energie en tijd kwijtgeraakt aan de malversaties tussen de Britten en de Japanners.

Met de wissel van Honda naar Renault geloofde McLaren erin om de aansluiting met de top te vinden, maar daar bleek de auto niet toe in staat.

Kind van de rekening is dus Stoffel die de weg vrij moet maken voor McLaren-protegé Lando Norris, die anders beschikbaar zou komen voor de overige F1-teams.

Ik heb deel uitgemaakt van de twee meest lastige jaren in de historie van McLaren. Het is zonde dat het allemaal niet werkte. Erg jammer dat ik geen betere kans heb gekregen.,

Een hard gelag voor de Belg, al hoopt hij op een herkansing en kijkt hij naar Kevin Magnussen als voorbeeld én voorganger.

Kevin heeft hetzelfde meegemaakt en kijk nu hoe goed hij het nu doet., aldus Stoffel Vandoorne tegenover Planet F1.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.