Niet ieder team heeft het zo breed als Ferrari, Williams of McLaren, sommige teams hebben het zelfs moeilijk om het hoofd boven water te houden.
Minardi is zo een team, ieder jaar zoeken naar sponsors die bereid zijn om enkele miljoenen dollars te pompen in het team.

Een Maleisische krant liet weten dat Paul Stoddart naar de rechtbank stapt, Stoddart zou een gerechtelijke procedure gestart hebben tegen een voormalige sponsor.
De Sponsor in kwestie zou nog 200.000 dollar verschuldigd zijn aan de Minardi teambaas en Alex Yoong.

Stoddart zou niet te spreken zijn over de voormalige sponsor, volgens de Australi�r zou deze nog grote reclamepanelen maken met F1 wagens op.

Toch ook nog goed nieuws voor het Minardi team, sponsor Allegrini zou zijn commercieel contract verlengd hebben met het team van Paul Stoddart.
Bij Minardi hebben ze al laten verstaan dat Allegrini ook de financi�le steun opgeschroefd heeft.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter