De geruchten doen de ronde dat de HSBC-groep maar liefst 18 miljoen dollar zou pompen in het nieuwste F1 circuit in China. Het contract zou voor zo’n drie tot vijf jaar zijn. William Parry, hoofd bij HSBC afdeling sponsoring, kon enkel kwijt dat er inderdaad gesprekken aan de gang zijn maar er nog niets concreets werd beslist.

Er zijn nog twee andere grote bieders klaar om een smak geld op tafel te leggen. E�n daarvan is Sinopec, China’s grootste olieproducent. De race in Shanghai wordt gereden op 26 september, we zullen dan zien wie de grote sponsor wordt voor dit circuit. HSBC hoeft niet te treuren als hun bod niet doorgaat want al acht jaar zijn ze hoofdsponsor bij het Jaguar team en bijgevolg sterk vertegenwoordigd binnen de Formule 1!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter