koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Sebastian Vettel: `Misschien stop ik met Formule 1`

;::

Vorig jaar hadden we Fernando Alonso die zich ontevreden toonde over de verkeerde keuzes die gemaakt werden om de sport interessanter te maken.

Hij liet toen meerdere malen vallen dat de toekomst van de koningsklasse voor hem bepalend was voor de keuze om al dan niet te blijven racen.

Uiteindelijk koos Fernando voor IndyCars en WEC.

Nu hebben we Sebastian Vettel die zich roert rond de ontwikkelingen in de sport. Vettel is het niet eens met de keuzes die gemaakt worden en laat daarom vallen dat hij er wellicht ook helemaal mee stopt.

De viervoudig kampioen houdt, zeker op het gebied van de nieuwe reglementen voor 2021, de zaken in de gaten.

;q:If we say we are a show, then bring on the show. I feel we are wasting so much time and energy with regulations that are just expensive really for nothing;-q:, aldus Vettel tegenover Racefans.

Nu zal Vettel niet meteen opstappen. Sowieso rijdt de Duitser dit en volgend jaar gewoon nog mee. maar hij zal zeker niet blijven om het blijven.

Vettel benadrukte dat hij niet in de koningsklasse blijft rijden ;q:just for the sake of being in Formula 1.;-q:Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.