De line-up van Red Bull is nog niet bekend gemaakt, maar eigenaar Dietrich Mateschitz heeft zo zijn persoonlijke voorkeur.

“Ik wil jonge rijders en anderen testen voor we onze beslissing bekend maken. Het enige wat we zeker weten is dat Liuzzi en Klien volgende week voor ons gaan testen en dat ze beide een goede kans maken om volgend jaar ook bij ons te rijden. Scott Speed is onze eerste keuze als test rijder.”

Scott – toepasselijke naam – Speed wordt in januari 22. Hij won in 2002 het Red Bull Driver Search programma en is nu een lid van het Red Bull Junior team. Dit jaar won hij de Formule Renault 2000 Eurocup.

Toeval of niet, maar Speed woont momenteel in Milton Keynes op slechts een paar kilometer van het hoofdkwartier van Red Bull Racing.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter