Ondanks een zenderwisseling, van RTL naar SBS, verandert er voor de autosportliefhebber weinig rond de tv uitzendingen van de Formule 1. Behalve twee nieuwe presentatoren, Viktor Brand en Edward van Cuilenborg, blijft veel bij het oude. Zo is het uitzendschema rond de wedstrijden, dat vrijdag in Amsterdam werd gepresenteerd, bij SBS (SBS6/Net5/Veronica) nagenoeg hetzelfde als vorig jaar bij RTL.

Viktor Brand presenteert op de vrijdagavond op Veronica een Grand Prix magazine waarin onder meer verslag wordt gedaan van de vrije trainingen. Edward van Cuilenborg presenteert vanuit de studio op zaterdag en zondag het programma rond de kwalificatie en de Formule 1 race. Die uitzendingen zijn op SBS6 te zien. Olav Mol verzorgt het commentaar vanaf het circuit.

Wat een geluk dat we Ruud niet ter vermijden kwijt zijn.
Edward van Cuilenborg is een prima presentator.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter