Momenteel gaat er in de paddock het gerucht de ronde dat Sauber eind 2005 de steun van Ferrari zou verliezen. In december 2005 loopt Saubers contract met Ferrari voor het leveren van motoren af. Kwatongen beweren dat Ferrari niet geneigd zal zijn om het contract te verlengen, aangezien de Italiaanse renstal niet tevreden was met Saubers overstap van Bridgestone naar Michelin rubber. Dit in tegenstelling tot andere geruchten die hierin een geheime zet van Ferrari zagen om op slinkse wijze Michelin data te verzamelen die Bridgestone dan kan gebruiken om de Franse concurrentie voor te kunnen zijn.

Wat het waarheidsgehalte van deze berichten is, valt moeilijk te zeggen. Dit zullen we pas echt ondervinden over een jaar tijd. Wat niet wegneemt dat het interessant is om nu al op de hoogte te zijn van de speculaties.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter