De trouwe nummer twee van Ferrari Rubens Barrichello is het beu om te verliezen en hij hoopt hier iets aan te kunnen doen.

Ieder jaar komen er de steeds weerkerende verhalen van sommige rijders die claimen dat ze wereldkampioen kunnen of zullen worden, ook Rubens heeft zo ieder jaar een verhaal klaar.
Sinds de Braziliaan bij Ferrari is heeft hij al ieder jaar laten weten dat hij titelkandidaat is en ieder jaar drukt Michael hem met zijn neus op de feiten.

Rubens Barrichello: Ik ben het beu ieder jaar te verliezen, maar ik probeer ieder jaar beter en beter te doen. De dag dat ik voel dat Michael onverslaanbaar is ga ik naar huis om bij mijn familie te blijven.

Mijn excuses als ik niet echt bescheiden overkom, maar ik voel dat de kloof niet zo groot is, de kloof is zelfs ieder jaar aanzienlijk verkleind.
Het 2005 seizoen zal minder voorspelbaar zijn, althans in het begin, want iedereen zal experimenteren met de nieuwe regels.
Of dat gaat betekenen dat ik de kloof kan dichten of Michael kan kloppen valt af te wachten.

Op papier ben ik diegene dat beter omspring met de banden, dus dat speelt alvast in mijn voordeel. De bandensituatie zal het in ieder geval een stuk interessanter maken, de race zal alleszins levendig tot de laatste vijf ronden.

Je kan de snelste man zijn voor 99% van de race, maar als je er op het einde niet staat heeft het allemaal geen zin.

Zou Rubens uiteindelijk eens het gevecht mogen aangaan met zijn teammaat of zal het baasje zijn hondje terug op het matje doen liggen?

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter