Ron Dennis liet weten dat hij helemaal niet onder de indruk is van Flavio Briatore, teambaas van Renault, nadat deze beweerde dat Renault voor McLaren zal eindigen in het constructeurkampioenschap, na de slechte seizoensstart van het team uit Woking. Momenteel staat Renault met een totaal 22 punten een paar plaatsen voor McLaren-Mercedes dat maar 4 punten bijeen wist te sprokkelen. Maar het seizoen is nog maar pas van start gegaan, en naar alle waarschijnlijkheid zullen de silberpfeilen wel terug toeslaan in de loop van het seizoen.

“Iedereen heeft recht op zijn mening. Maar is dit daarom de juiste is? Nee!” zei een wat ge�rgerde Ron Dennis. “Er is maar een plaats waar het om draait en dat is de eerste plaats. Ik zie hen momenteel niet op het hoogste schavotje staan, dus zouden ze beter hun commentaar voor zich houden totdat ze recht van spreken hebben.”

Blijkbaar vergat Ron dat Renault vorig jaar in Hongarije wel op het hoogste schavotje stond, toen de dolblije Alonso zijn eerste F1-overwinning behaalde. Ondertussen heeft Renault dit niet meer kunnen herhalen. Blijkbaar is Ron Dennis de stormvloed commentaar die hij en zijn team over zich krijgen kotsbeu. Begrijpelijk, maar hij kan niet ontkennen dat de nieuwe MP4-19 en het team zwak overkomen voor de F1-fans.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter