koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Rich Energy zegt sponsorovereenkomst Haas F1 op

Rich Energy heeft haar sponsorovereenkomst met Haas F1 per direct opgezegd. Volgens Rich Energy zijn de tegenvallende prestaties van Haas de reden van de opzegging.

Op Twitter liet Rich Energy weten: We hebben ons contract met Haas verbroken vanwege de slechte prestaties. Ons doel is Red Bull verslaan, dat we in Oostenrijk achter Williams reden is onacceptabel. Dat de Formule 1 zo politiek correct is hindert onze business ook.

Rich Energy verscheen plotseling in de Formule 1. CEO William Storey wilde eerste Force India overnemen, toen dat niet lukte flirtte hij met Williams. Uiteindelijk werd hij tittelsponsor van Haas F1. Eerder dit jaar moest Rich Energy haar logo al aanpassen, dit zou gekopieerd zijn. Het logo werd uiteindelijk in zijn geheel van de Haas F1 bolide gehaald.

Tegelijkertijd regende het van de Tweets en liet Storey weten dat hij Red Bull zou verslaan. Daarnaast werden de verkoopcijfers van Rich Energy openlijk in twijfel getrokken. Rich Energy zorgde dus voor veel vraagtekens en lijkt nu uit de Formule 1 verdwenen.

 Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.