koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Rich Energy blijft toch sponsor Haas F1

Gisteren maakte Rich Energy bekend dat het de sponsoring met Haas F1 stopte. Vandaag was het logo van het energiedrankje nog steeds zichtbaar op de Haas F1 bolides.

Rich Energy kwam vandaag met een officieel persbericht waairn het meldt dat het gewoon sponsor blijft van Haas F1. Het persbericht meldt: Wij geloven nog volledig in Haas - haar prestaties en de organisaties - en blijven dus volledig betrokken bij de sponsordeal die nu loopt. Daarnaast geloven we ook in de Formule 1 als product en platform om ons merk te promoten.

Volgens het persbericht is het bericht op Twitter geplaatst door een eenling die Rich Energy veel schade heeft toegebracht.
“Het gaat (in de tweet red.) om de mening van een individu en zeker niet om die van het bedrijf als geheel. Het incident is spijtig, maar daar zullen wij in de publiciteit niet verder op ingaan. We handelen dit achter gesloten deuren verder af

Volgens ingewijden is het bericht geplaatst door CEO Stowley maar zou hij niet de steun hebben van zijn investeerders en aandeelhouders. De aandeelhouders zouden nu de controle over Rich Energy hebben overgenomen en Stowley buitenspel hebben gezet.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.