Renault F1 maakte vandaag bekend dat het een sponsorovereenkomst bereikte met de Spaanse telecomgigant Telefonica. Het gaat over een overeenkomst van meerdere jaren. De nieuwe Renault R24 zal vanaf de Grote Prijs van Australi� de logo’s van Telefonica dragen.

“We zijn blij Telefonica te kunnen verwelkomen, net voor de start van het seizoen, “ zei Flavio Briatore.

“Renault is een team met een sterk internationaal getint karakter en daarom zijn we tevreden om zo’n groot Spaans bedrijf een sponsor te kunnen heten.
De winter was op commercieel vlak zeer succesvol: dit is de achtste overeenkomst voor komend seizoen. Daarnaast waren de testresultaten bemoedigend, we hebben een goed gevoel over de toekomst. “

Telefonica is actief in 16 landen, allemaal Spaans of Portugees sprekend. Naast telefonie biedt het bedrijf ook mobiele toepassingen en breedband internet aan. Voorheen was Telefonica actief als hoofdsponsor van het Minardi team, als steun van toenmalig Minardi rijder Marc Gen�. Gen� is momenteel testrijder bij BMW-Williams.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter