Onderweg naar Kuala Lumpur hielden de Renault coureurs een tussenstop in Singapore.

In Singapore werd namelijk de nieuwe M�gane Coup� Cabriolet aan de pers en het publiek voorgesteld. Verder gaven zij acte de pr�sence op een liefdadigheids veiling. De echtgenote van de minister president van Singapore bracht met een veiling USD 23.000 op voor de Leukemia and Lymthoma Foundation. Dit is een stichting die zich inzet voor kinderen die aan leukemie leiden.

Fernando:

“We waren tevreden dat we door onze bekendheid mee konden helpen aan het succes voor dit goede doel. Het is een geweldig privilege om deel uit te maken van de F1 en zo’n gebeurtenis als dit herinnert ons er nog maar eens wat een geluk wij hebben. Ik ben blij dat deze veiling een goede bijdrage aan het ziekenhuis kon zijn.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter