De testtijden kreeg je al, nu nog een kort verslag. Ondanks de regen op het Paul Ricard circuit �n de oogblessure die hij opliep tijdens de Grote Prijs van Spanje was het toch de BAR van Jenson Button die de snelste tijd neerzette. Op een haartje na werd Antonio Pizzonia met zijn Williams-BMW eerste, hij moest twee tienden van een seconden toegeven op Button.

Gisteren presteerden de McLarens nog goed, vandaag was dit een ander verhaal. A. Wurz werd derde maar wel op ��n seconde van Jenson. P. de La Rosa reed pas een zesde tijd.

Ook Jordan was aanwezig in Frankrijk. Helaas voor het team van Eddie Jordan ging Nick Heidfeld gisterenmorgen de banden in waardoor de mecaniciens een volledige dag nodig hadden om de wagen rijklaar te maken. Gelukkig kwam Nick er zonder veel kleerscheuren vanaf en kan hij het vandaag opnieuw proberen!

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter