Het zou er al wat beter uitzien voor Ralf Schumacher. Het is geweten dat als Ralf wil blijven racen voor Williams-BMW, hij wat van zijn salaris zal moeten inleveren. Maar in het vernieuwde contract zou staan dat als Ralf wint of op het podium staat hij daarvoor een bonus zal krijgen. Dit zou men dan kunnen aanzien als een compensatie om zijn lager loon wat aan te spekken.

Willi Weber, die onlangs nog zei dat Ralf volgend jaar wel eens bij Toyota of Renault zou terecht kunnen, is blij met deze stap in de goede richting. Toyota zou ongeveer 20 miljoen dollar neertellen om Ralf bij hun te zien racen! Dat is een pak meer dan wat Frank Williams wil betalen voor de 28-jarige Duitser. Toch ziet het er naar uit dat Ralf voor Williams zal kiezen.

W. Weber:

“Het is goed dat we terug samenkomen voor een gesprek. Ralf moet inderdaad wat inleveren maar dat wordt gecompenseerd. Ik las in de krant dat Toyota een mooi voorstel heeft gedaan om Ralf Schumacher binnen te halen. Er wordt verder onderhandeld met Frank Williams.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter