Willi Weber en Ralf SchumacherWilli Weber en Ralf SchumacherDe nieuwe trend in de F1 de laatste weken was speculeren over de toekomst van Ralf Schumacher. Hoewel we dat de komende weken nog wel kunnen doen, wil Ralf Schumacher ons even laten weten dat er helemaal geen sprake is van een contract van bijna 100 miljoen euro bij Toyota.

Volgens Schumacher blijft Williams zijn eerste keuze, en zijn de geruchten vooral te danken aan de dominantie van zijn broer. Die zou de sport zo saai maken dat alles rond de sport interessant wordt.

Williams lijkt intussen zijn slag thuis te hebben gehaald, de deadline van Ralf en Willi Weber voor Bahrein wordt “uitgesteld”.

“Het moet er uiteindelijk wel van komen.”

Beloofde Schumacher die in Maleisi� nog gesprekken had met Frank Williams over een mogelijke contractverlenging.

Volgens Schumacher waren die gesprekken vrij positief, maar hij voegde er wel aan toe dat alles afhangt van zijn prestaties.

Hij ontkende vergevorderde gesprekken met andere teams en zei dat ze enkel andere opties hebben verkend.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter