Je bent uitgerangeerd als Formule 1 coureur, maar je mist al die aandacht. Wat doe je dan? Juist, je haalt de media door opvallende uitspraken te doen. Irvine is hier al een expert in, maar Herbert wil zeker niet voor hem onderdoen. Onderwerp van kritiek: het belachelijk hoge bod van Toyota voor Ralf Schumacher. De Duitser zou maar liefst 15 miljoen Euro per jaar gaan verdienen. Dat moet haast wel een grap zijn denkt Herbert.

“Ralf reed een slechte race in Bahrein, een goed voorbeeld van hoe hij meestal rijd. Het kan echt niet zo zijn dat hij 14 miljoen Pond per jaar waard is. Door de manier waarop hij rijdt schat ik dat hij hooguit 5,50 Pond waard is.”

 

“Hij maakt slechte beslissingen en fouten in de race en buiten de baan lijkt hij altijd chagrijnig te zijn. Hij had een goed moment in het midden van het vorige seizoen, maar toen het even verkeerd ging was hij gelijk weer humeurig. Dit seizoen was hij overal op de baan behalve waar hij moest zijn.”

 

“Hij heeft natuurlijk zijn naam mee gehad, maar op geen enkel vlak komt hij ook maar in de buurt van Michael. Je moet er constant hard voor werken, en dat is wat Michael doet in tegenstelling tot Ralf. Williams krijgt dat nu ook door, daarom zien ze waarschijnlijk geen reden om Ralf nog te behouden. Er zijn genoeg andere coureurs die hetzelfde kunnen presteren voor slechts een fractie van de kosten van Ralf.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter