koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Racing Point F1 verandert nog van naam

Racing Point Force India maakte deze week bekend haar naam te veranderen in Racing Point F1. Daarmee verdwijnt de naam Force India na elf seizoenen van de Formule 1 grid. Maar Racing Point F1 is nog niet de definitieve naam van het team. Dat maakte teambaas Otmar Szafnauer bekend.

Force India F1 werd tijdens de zomerstop overgenomen door een consortium onder leiding van Lawrence Stroll en daarmee behoorden de jaren onder leiding van de omstreden Vijay Mallya tot het verleden. Wegens reglementaire redenen mocht de naam Force India niet tijdens het seizoen verdwijnen en daarom werd het team omgedoopt tot Racing Point Force India. Nu het seizoen voorbij is kan het team de naam veranderen en schreef het zichzelf in op de voorlopige deelnemerslijst onder Racing Point F1. Maar ook dat is niet de definitieve naam van het team.

Het team zal namelijk het seizoen 2019 aanvangen onder een andere naam. Teambaas Otmar Szafnauer verklaarde tegenover Motorsport dat de naam Racing Point F1 slechts een placeholder is om aan te geven dat de naam nog gaat veranderen. Wat de nieuwe naam gaat zijn zal het team in de aanloop van het seizoen 2019 bekend maken.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.