Giancarlo Fisichella

“Ik hou van Australi� en de stad Melbourne, het is steeds een leuk GP weekend hier, vooral omdat het de seizoensopener is.
Sommige delen van het circuit zijn uitdagend en het is ��n van die races waar, als je kan finishen, je in de punten kunt geraken.

Ik heb een goed gevoel voor de Sauber C23, vooral na onze laatste testen in Spanje en in Itali� waar we goed werk hebben geleverd aan de set up en de banden ontwikkeling voor Bridgestone. In Imola hebben we een goede tijd gehad, we gebruikten toen de nieuwste compounds van Bridgestone.
Dus voel ik mij best optimistisch om ons tussen de eerste vijf rijen te kwalificeren en hopelijk kunnen we direct al punten scoren.”

Felipe Massa

 

” Ik ben echt blij dat ik weer kan racen, vooral hier in Melbourne, de plaats waar ik debuteerde in 2002.
Sinds mijn laatste aanwezigheid is er heel wat veranderd, vooral de ��n ronde kwalificatie, maar dat zal wel in orde zijn.
Ik heb hieromtrent enkele simulaties gedaan en dat verliep vrij goed.

Melbourne is een goed circuit en in 2002 kon ik mij hier goed kwalificeren.
Ik geloof dat de Sauber Petronas C23 potentieel heeft, maar natuurlijk is het moeilijk na de wintertesten om te weten waar je staat. Melbourne zal ons de eerste indicatie geven betreffende onze positie, we zullen dan direct weten waar we staan.
We hebben een goede wagen en de laatste nieuwe Bridgestones, deze hebben hun nut al bewezen in Imola.
Bridgestone heeft hard gewerkt, ik ben alvast gemotiveerd en ik zie er naar uit om enkele punten te scoren in Albert Park.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter