Nog een week en het motorengebrul kan weer losbarsten, hoogtijd om de psychologische oorlogsvoering in gang te zetten.
Deze keer is het de Rode Baron, Michael Schumacher die zijn rivalen onder druk wil zetten.

Gisteren kreeg Schumi de vraag voorgeschoteld wie er wereldkampioen zal worden in 2005.
De Duitser gaf Rubens op als de nieuwe wereldkampioen, maar moest het Rubens niet zijn dan denkt hij dat het een Renault, McLaren, Williams of BAR piloot zal zijn.

Het is vooral Jenson Button die Schumi aanstipt als zijn (kandidaat)opvolger.

Michael Schumacher: Jenson is een zeer goede piloot, het enige wat hij nodig heeft is een wagen waarin hij dat kan tonen. Of hij het op dit moment heeft is nog zeer de vraag, maar het kan ontwikkeld worden.

Gisteren vertelde Jenson Button in een BBC radioprogramma dat het zijn doel is om op het hoogste schavotje van het podium te staan om neer te kijken op Schumacher.
Michael Schumacher van zijn kant zei dat Button en collega�s beter zouden stoppen met praten en laten zien wat ze kunnen.

Michael Schumacher: Druk komt in de racesituatie of in het seizoen, er is nu geen tijd meer om te praten, het is tijd om iets te tonen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter