De politie van de Australische staat Victoria heeft contact opgenomen met de promotor van de GP van Australi�. Het zou draaien om een artikel in een lokale krant. Een journalist had zich met een radargeweer opgesteld in het publiek van de grote F1 parade in Melbourne en klokte een V8 Supercar tegen 157km/u en de Minardi van Chistijan Albers zou zelfs 200km/u hebben gereden.

De politie gaat nu het videomateriaal van het evenement bekijken, maar volgens de voorzitter van de AGPC waren er genoeg veiligheidsvoorzieningen getroffen.
En nu we het toch hebben over te snel rijden. Je eerste GP en al meteen een boete krijgen van de FIA. Narain Karthekeyan, waar ben je toch mee bezig? Te snel rijden in de pitlane heeft je meer dan 4600 Euro gekost!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter