Antonio Pizzonia gelooft er niet meer in dat Ralf Schumacher in 2005 nog aan de start zal verschijnen bij Williams. Antonio, die momenteel testcoureur is bij Williams, gelooft dan wel weer in zijn kansen om het zitje in te nemen van Ralf en hoopt vurig dat Mark Webber zijn teamgenoot zou worden. Pizzonia en Webber zouden net zoals in het seizoen 2003 terug teammaten worden.

A. Pizzonia:

“Het ziet er inderdaad naar uit dat er twee zitjes zullen vrijkomen. Het zou fantastisch zijn als ik terug kon racen. Het team is tevreden over mijn testwerk en ik zet me ook voor de volle 100% in.”

Antonio werd bij Jaguar in de loop van vorig seizoen bedankt voor bewezen diensten en werd vijf races voor het einde van het seizoen vervangen door de Brit Justin Wilson. Dat Williams zou kiezen voor Pizzonia is twijfelachtig als je weet dat ook Marc Gene, David Coulthard, Scott Dixon en Giancarlo Fisichello kandidaat zijn om het zitje bij Williams in te nemen.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter