De wegen van de Heer zijn ondoorgrondelijk, maar deze van Allah moeten niet onderdoen.
Volgens de wetten van de Islam is het verboden om alcoholische dranken te nuttigen, dus de podiumceremonie zal het moeten stellen zonder champagne.

Voor de liefhebbers van het vrouwelijke schoon is er ook slecht nieuws, vrouwen moeten hun �vleeswaren� goed bedekken, dus wie denkt pitspoezen te zien die schaars gekleed lopen is eraan voor zijn moeite�ook ondanks de hitte.

De parlementairen van het land hebben al gewaarschuwd dat er streng zal opgetreden worden bij overtredingen van bovenvermelde zaken.

Voor de podiumceremonie zouden de organisatoren alcoholvrije drank voorzien�hopelijk gaan ze de ceremonie niet afsluiten met het spuiten van gele limonade, wat een mooi kleverig zooitje zou achterlaten.

Dit is nieuws dat jullie ongetwijfeld al wisten, maar dat voorkomt nodeloze vragen zoals…“waarom geen champagne?”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter