Ondanks het feit dat de prestaties van McLaren teleurstellend zijn is het toch een beetje een feestelijke dag voor McLaren vandaag.

Iedere McLaren fan kent ongetwijfeld het �Paragon� project, deze naam is ondertussen omgedoopt tot �McLaren Technology Centre�, vandaag wordt het hoofdkwartier van McLaren geopend.

Aan het high tech gebouw werd maar liefst 5 jaar gebouwd, in het gebouw zal de F1 wagen van McLaren en de Mercedes SLR gebouwd worden en verder zal McLaren blijven samenwerken met de NASA, McLaren levert speciale kunststoffen aan het ruimtevaart instituut.

Voor wie wil weten wat het kostenplaatje is van dit complex, het hele complex zou een slordige 400 miljoen euro hebben gekost.

Leuk detail, de koningin van Engeland zal aanwezig zijn op de opening.

Misschien kunnen ze zich nu bij McLaren focussen op hun F1 wagen.

Bron: PitstopTV

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter