Het seizoen is amper drie races oud of er gaan al geruchten over een mogelijk gedwongen vertrek van Giorgio Pantano bij het team van Eddie Jordan. De Italiaan kon tot nu toe nog niet imponeren en was vaak ver achter zijn teamgenoot Nick Heidfeld te vinden.

De geruchten duiken vooral op in de Braziliaanse media, maar Eddie Jordan ontkent voorlopig nog alles. Al liet hij wel weten dat hij niet blij was met de snelheid die Pantano tot nu toe liet zien:

“In de Formule 1 krijg je niet veel tijd om jezelf te bewijzen.”

Kortom, Pantano is gewaarschuwd. Als grootste kanshebber om hem eventueel te vervangen wordt Augusto Farfus Jr. genoemd. De Braziliaan is regerend Euro F3000 kampioen en leidt het Europese toerwagenkampioenschap voor Alfa Romeo. Hij zou ook over financi�le steun beschikken, altijd handig als je in de F1 wil stappen.

Voorlopig wordt de druk op de schouders van Pantano steeds groter. Of hij het aan zal kunnen zullen we de komende races zien, hij zal zich aanzienlijk moeten verbeteren. Het zullen spannende en onzekere tijden worden voor de Italiaan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter