koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Palmer klaar is voor Formule 1-debuut

Na een jaar als derde rijder te zijn uitgekomen voor het voormalige Lotus F1-team, maakt de Brit Jolyon Palmer volgend jaar zijn debuut in de Formule 1. De zoon van voormalig Formule 1-coureur Jonathan Palmer wordt de teamgenoot van Pastor Maldonado, die als sinds 2014 uitkomt voor de renstal uit Enstone. Maldonado denkt dat Palmer klaar is voor het grote werk.

Palmer werd in 2014 kampioen in de GP2 en reed dit seizoen 13 keer tijdens de eerste vrije training van een Formule 1-weekend. Maldonado denkt dat de ervaring die Palmer heeft opgedaan dit jaar hem zeker zal helpen: Het is lastig om Jolyon te beoordelen op basis van de trainingen die hij reed. Tijdens die training wordt er vooral op harde banden gereden en is er weinig grip op de baan. Het is eigenlijk geen goed moment om een vergelijking te maken. Palmer is een goede coureur. Hij komt er wel.

In een interview met Autosport is Maldonado ook gevraagd of hij denkt dat Palmer klaar is voor zijn racedebuut: Ik denk dat hij er klaar voor is. Jolyon werkt hard en doet alles in het belang van het team. Het is goed dat hij het team al kent, hij weet hoe de mensen in het team werken. Hij heeft bijna geen ervaring, maar hij is slim genoeg om de wijze van werken in een Grand Prix-weekend snel onder de knie te krijgen. Hij zal wat tijd nodig hebben, maar ik denk dat we mooie dingen van hem gaan zien komend seizoen.

 

 

 Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.