koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Paddy Lowe over Senna en Hamilton

Sinds Hamilton in het afgelopen weekeinde zijn 65ste pole pakte, staat het Internet vol met vergelijkingen tussen de donkere Brit en de iconische Braziliaan Ayrton Senna. Paddy Lowe is een van de mensen die met beiden heeft samengewerkt.

Paddy werd door het gerenommeerde Autosport gevraagd naar de overeenkomsten en verschillen tussen de beide coureurs.

Een echte topper is in staat om meer uit een auto te halen, dan dat erin zit. Senna stond daar om bekend. Dan zat je echt te kijken van ‘waar kwam dat nou vandaan?’ Bij Lewis heb ik het ook gezien. Recent nog in Canada. Iedereen dacht dat Ferrari de pole zou pakken en toen ging Lewis diep…heel diep.

Maar eer zijn natuurlijk ook verschillen tussen de mannen. Vooral qua persoonlijkheid verschillen Ayrton en Lewis flink van elkaar, aldus Lowe.

In vergelijking met Lewis was Ayrton volgens Lowe een meedogenloze figuur die zijn tegenstanders op en naast de baan intimideerde om zijn zin te krijgen. Lowe noemt Hamilton een harde, maar eerlijke vechter. Within it all a real gentleman.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.