Ferrari was het enige team dat gisteren de testen hervatte en dit op het Fiorano circuit. Helaas kon Luca Badoer slechts 18 rondjes afleggen door de slechte weersomstandigheden in Itali�. Met temperaturen niet boven de 11 graden en zware regenval kon Luca een 1:05.887 neerzetten. Vandaag zit Rubens Barrichello achter het stuur. Badoer gaat later in de week ook nog gaan testen in Vairano.

Verschillende andere teams komen vandaag in actie. Dat is ondermeer het geval voor Toyota dat in Estoril zal testen met testcoureur Ricardo Zonta achter het stuur in de TF103. De regenbanden van Michelin zullen daar uitvoerig getest worden. Maar ook in Frankrijk zijn ze aanwezig met Olivier Panis, Cristiano da Matta en testcoureur Ryan Briscoe die de TF104 uitvoerig gaan testen.

Williams zal op twee plaatsen testen. Dit op het Paul Ricard circuit met Juan Pablo Montoya en Marc Gene achter het stuur en met Antonio Pizzonia in Vairano.

Ook Renault zal op het Franse circuit aanwezig zijn. Renault is van plan om een nieuwe V10 te gebruiken in Imola alsook zullen ze enkele nieuwe onderdelen testen. Fernando Alonso en Franck Montgny zullen achter het stuur zitten.

Jordan blijft dichter bij huis en plannen een drie-daagse testsessie in Silverstone. Daar zullen Nick Heidfeld en Giorgio Pantano de EJ14 uitvoerig testen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter