koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
OFFICIEEL: Lance Stroll naar Racing Point Force India

Het was een van de meest publieke geheimen; Lance Stroll zou vroeg of laat worden bevestigd als racecoureur voor het voormalige Force India van Dr. Vijay Mallya.

Stroll liet er geen gras over groeien en bij de laatste test van het seizoen in Abu Dhabi zat de Canadees al in een RPFI. Daarnaast heeft de vader van Lance, Lawrence Stoll, eerder dit jaar een belangrijke rol gespeeld bij het redden van het team.

Immers nam een consortium onder leiding van Stroll senior in augustus van dit jaar het team over van de gevallen Indiase zakenman.

En zo als altijd werd er lovend gesproken over de ‘aanwinst’.

Teambaas Otmar Szafnauer. De komst van Lance zorgt voor een perfecte mix van jeugd, talent en ervaring. Lance is immers nog maar twintig jaar oud, maar heeft toch al twee jaar ervaring, waarin hij zelf een podiumplaats en een plekje op de eerste startrij wist te scoren.

Waarom Force India -pardon…Racing Point Force India- er zo ontzettend lang mee heeft gewacht was voor iedereen een vraag, gezien de ontwikkelingen op de achtergrond…Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.