koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
OFFICIEEL: Formule 1 terug naar Zandvoort!

De Formule 1 keert dan 35 jaar terug op het circuit van Zandvoort. Vanochtend werd het nieuwe in Zandvoort officieel door Chase Carey, Jan Lammers, en de burgemeester van Zandvoort bevestigd. De datum is nog niet officieel aangekondigd, volgens Chase Carey is de Formule 1 kalender nog niet officieel. Carey zegt dat de datum de komende twee maanden bekend wordt. Carey verwacht wel dat de datum van de Grand Prix rond deze periode van het jaar zal gaan liggen.

De Formule 1 keert voor 3 jaar terug. De Nederlandse Grand Prix gaat officieel de Heineken Dutch Grand Prix heten.

Chase Carey: Er zijn drie redenen. Allereerst is Zandvoort een historisch circuit, daarnaast helpt de komst van Max Verstappen en de enorme populariteit van Formule 1 van Nederland. Daarnaast is Nederland een Europees land, daar waar de basis ligt van de Formule 1.

Zandvoort is fantastisch. Amsterdam is vlakbij, een fantastische stad. Daarnaast zijn de zee en de duinen uniek. Liberty Media is op zoek naar unieke locaties, naar experiences. Zandvoort past perfect in dit plaatje.

Volgens Jan Lammers worden voor de tickets marktconforme tarieven gevraagd. Voor het kopen van tickets is een registratie vereist op DutchGP.com. Dat is vanaf 27 mei mogelijk. Jan Lammers verwacht dat de vraag naar tickets het aanbod zal overstijgen. Verwacht wordt dat de Grand Prix 200.000 bezoekers zal trekken.

De Nederlandse Grand Prix wordt ondersteund door Heineken. Er is ook een samenwerking met PON gestart, via het merk Gazelle zal het circuit het bereiken van het circuit op de fiets gaan promoten.Ook Talpa Media, Volker Wessels (voor het verbouwen van het circuit), en Jumbo zijn partners.

 Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.