koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Ocon wil eenjarig contract Williams”

Alleen Toro Rosso en Williams hebben nog een stoeltje vrij volgend jaar. Grote vraag is wie met deze zitjes aan de haal zullen gaan.

Officieel is er ook nog een stoeltje vrij bij Force India maar het is een publiek geheim dat Lance Stroll hier zal tekenen. Zijn vader is immers eigenaar van het team geworden.

Bij Toro Rosso werd eerst Pascal Wehrlein genoemd maar hij heeft deze week een contract ondertekent in de Formula E. Hij is dus niet langer een kanshebber. De voornaamste kanshebber lijkt nu Alexander Albon te zijn. Albon is geboren in Londen maar rijdt onder de Thaise vlag, hij staat momenteel tweede in het Formule 2 kampioenschap. Albon werd eerder in zijn carrière al gesponsord door Red Bull maar ook bedankt, door zijn sterkte Formule 2 seizoen zou Red Bull hem echter weer als verloren zoon in huis willen halen. Opvallend is daarbij dat Albon al voor Nissan in Formula E heeft getekend maar daar deze week niet testte. De kans is dus groot dat Albon voor Toro Rosso zal kiezen.

Bij Williams zijn nog drie coureurs in de race. Sergey Sirotkin zou graag met steun van Russische sponsoren willen blijven. Testcoureur Robert Kubica wil graag promoveren en zou 10 miljoen Dollar uit thuisland Polen als steun hebben. Daarnaast lijkt Esteban Ocon voor nu de beste papieren te hebben. Claire Williams liet in Austin weten Ocon graag in huis te willen halen als coureur. Ocon heeft ook interesse maar wil naar verluidt maar voor één jaar tekenen. Obstakel kan het sponsorgeld zijn, Ocon is naast Russell een Mercedes-coureur. Grote vraag is dus of Williams met Ocon haar begroting op orde kan krijgen en in hoeverre Mercedes hier aan bij wil dragen. We houden je op de hoogte!Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.