Ook dit jaar organiseert F1pits.net opnieuw de Webstrijd. Aan het concept is niets veranderd: Toon je als een prima voorspeller en ga aan de haal met prachtige prijzen. Ook als je vorig seizoen al mee deed met de Webstrijd moet je opnieuw inschrijven. Inschrijven is uiteraard volledig gratis en zonder enige verplichtingen.

 Ben je al lid (forumaccount) van F1pits.net? Dan kan je met jouw gebruikersnaam en paswoord inschrijven voor de Webstrijd 2007. Schrijf je nu in!

Ben je nog geen lid van F1pits.net of je weet je gegevens niet meer? Registreer je even, het is helemaal gratis! Klik daarna hier om je in te schrijven!

Het principe van de Webstrijd 2007 is niet gewijzigd. Voorspel de top 3 van de kwalificatie, de top 3 van de race en de Xtra vraag en toon je als een Formule 1 kenner. Onze prijzenpot bevat voor meer dan 1.000 euro aan prijzen!

Wie weet ga je wel aan de haal met een van de volgende prijzen:

  • De beste voorspeller van elk raceweekend kan voor 15 euro tanken bij Q8. De brandstofprijzen worden alvast iets minder duur met onze brandstofcheques!*
  • De nummers drie t.e.m. zeven van de eindstand kunnen het seizoen 2007 nog eens herbeleven met het jaaroverzicht van Formule 1 RaceReport.
  • De nummer twee van de eindstand kan het seizoen 2008 optimaal ervaren, want hij/zij leest één jaar gratis Formule 1 RaceReport.
  • Maar, de eindwinnaar van de Webstrijd 2007…gaat in 2008 naar de Grote Prijs van Italië in Monza. Je krijgt een 4-daagse vliegreis en tribuneplaatsen voor twee personen. Zo kan je de Formule 1 beleven zoals je ze nog nooit beleefd hebt!

* de Q8 brandstofcheques zijn uitgegeven door Q8 België en kunnen dus enkel door Belgen gewonnen worden.

Al lid van F1pits.net? Schrijf je nu in!

Nog geen lid? Registreer je even, het is helemaal gratis. Keer dan terug om je in te schrijven!

Veel succes met de Webstrijd!

De F1pits.net redactie

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter