Voor wie in de zomervakantie graag een Grote Prijs wil bezoeken, dicht bij huis en in de sfeer van de mythische Nürburgring, hebben wij in samenwerking met onze sponsor volgende aanbieding:

Waarover gaat het?

Beleef de volledige GP van Duitsland voor slechts 199 euro per persoon. In die prijs zit inbegrepen: een tweedaagse geheel verzorgde busreis, een weekendticket voor sectort T12, transfers van en naar het circuit, hotel met overnachting, avondmaal en ontbijt.

De GP van Duitsland wordt gereden op 21/22 juli 2007.

Geïnteresseerd?

Schrijf je in door te telefoneren naar GPTicket op het nummer +31 412 65 51 17 of mail naar [email protected] Vermeld zeker dat het om de aanbieding van F1pits gaat.

Er is meer!

Je maakt ook kans om het toegangsticket voor twee personen gratis te krijgen! Je betaalt dan slechts 124 euro per persoon voor hetzelfde arrangement. Dus het hele weekend aan 124 euro per persoon.

Hoe kan ik deelnemen?

Geef het antwoord op onderstaande vragen en mail dat naar [email protected] Deze wedstrijd loopt tot maandag 25 juni 23.59u

– Wat was de topsnelheid van Christijan Albers in de GP van Europa 2006?
– Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd meedoen?

De wedstrijd en de aanbieding staan los van elkaar. Als je deelneemt aan de wedstrijd ben je niet ingeschreven voor de aanbieding. Als je dus niet wint, en toch wil profiteren van het promotietarief van 199 euro per persoon, moet je nog inschrijven bij GPTicket: telefoneren naar het nummer +31 412 65 51 17 of mail naar [email protected] Vermeld zeker dat het om de aanbieding van F1pits gaat.

Veel succes!

Wedstrijdreglement:

Inzenden is mogelijk tot en met maandag 25 juni, middernacht. Inzendingen zijn slechts geldig als beide vragen beantwoord zijn. Inzendingen die later toekomen tellen niet mee. Slechts 1 inzending per deelnemer is mogelijk. Bij meerdere inzendingen telt enkel de eerste. Medewerkers van F1Pits.net zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt persoonlijk via e-mail verwittigd. Uw gegevens worden alleen voor deze prijsvraag gebruikt. Wie de tickets wint, moet verplicht gebruik maken van het busarrangement van GPTicket.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *