Jarno Trulli gelooft niet dat Toyota dit seizoen nog op het podium kan komen. De TF107 is bij momenten snel, maar een podiumplaats is te hoog gegrepen, beseft de Italiaan.
Ik denk we realistisch moeten zijn en moeten zeggen dat we alleen nog wat punten kunnen pakken. Dat is op dit moment het belangrijkste. zei Trulli tgenover Autosport.com.
Alles is mogelijk in de F1, zoals op het podium eindigen terwijl je het niet verwacht, maar realistisch gezien hebben we de snelheid niet om voor de podiumplaatsen te vechten. We kunnen alleen voor de overige punten gaan.

Het zal er nu van afhangen hoe we de auto nog verder kunnen ontwikkelen. vervolgt de Toyota-coureur. Als de andere teams meer vooruitgang kunnen bieden dan wij, dan raken wij achterop. We zullen dus nog hard moeten werken om onze concurrenten bij te kunnen houden. aldus de Toyota-coureur.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *