De geruchten dat Ralf Schumacher zijn stoeltje wel eens kan verliezen doen al een tijdje de ronde, maar nu heeft het Japanse team voor het eerst laten weten dat hij dringend moet beter presteren. Anders is de kans groot dat hij zal vervangen worden.

Natuurlijk staat hij onder druk.reageert toekomstig Toyota-baas Yamishina op de vraag van Autosport.com. Jammer genoeg heeft hij nog niet de resultaten geboekt die we van hem verwachten en ik ben er dan ook zeker van dat hij er alles aandoet om zichzelf te verbeteren. Ik wil hem ook verbeteren, maar hij is de coureur. Ik kan hem niet sneller maken en ik hoop dat hij snel beter presteert.

Als de prestaties van de Duitser niet verbeteren, bestaat de mogelijkheid dat een jongere coureur zijn plaats inneemt, het is Yamisha ook niet ontgaan dat Hamilton prima presteert en hij ziet wel iets in dergelijk scenario: McLaren heeft ook een jonge coureur in de auto gezet en die behaalt uitstekende resultaten. Soms is jong inderdaad beter, maar we moeten onderling nog overleggen welk pad we in de toekomst gaan bewandelen. Onze coureurs werken er allebei hard aan, maar de combinatie met de auto is nog niet optimaal.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *