Volgens Mike Gascoyne heeft Toyota geen enkele kans om ooit het kampioenschap te winnen zolang de huidige bedrijfscultuur blijft bestaan. De drieënveertig jarige Brit werd vorig seizoen na enkele races aan de deur gezet en begint dit jaar aan een nieuwe uitdaging bij Spyker.

Er wordt geschat dat Toyota sinds 2002 zo’n anderhalf miljard Euro heeft uitgegeven aan de Formule 1, het enige wat het daarvoor in ruil kreeg waren 6 podia op 88 Grand Prix’. Toyota is daardoor volgens Gascoyne het minst efficiënte team op de grid.

Als ze zo blijven werken dan denk ik niet dat ze zelfs nog maar een klein kansje hebben. Zei de Brit tegen F1 Racing. Het is het management die al de vergissingen hebben gemaakt, ik ben dan ook verbaasd dat ze er nog steeds zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter