Spyker-teambaas Colin Kolles heeft laten weten dat het team geen haast heeft om een beslissing te nemen over wie in 2008 het tweede stoeltje zal bezetten. Adrian Sutil heeft een doorlopend contract, maar over een tweede rijder moet er nog een beslissing worden genomen.

We staan niet onder druk om een beslissing te nemen voor de line-up voor 2008. liet Kolles weten aan Autosport.com  Adrian heeft nog een lange verbintenis met het team en we willen allebei graag samen verder. We hebben daarnaast geen enkele haast om een tweede rijder te bevestigen. We hebben net het debuut van de B-auto achter de rug en deze is duidelijk een stap voorwaarts in snelheid en betrouwbaarheid.

Kolles geeft tevens aan dat het team een andere weg opgaat als het aankomt op het aantrekken van een rijder, de prioriteit lig nu bij het vinden van een talentvolle coureur in plaats van een rijder met het nodige sponsorgeld: Er zijn belangrijke aspecten die ervoor zorgen dat een rijder mij opvalt: talent, professionaliteit en zijn mogelijkheden. Je moet een coureur kunnen verkopen aan sponsors, want die zullen uiteindelijk het team naar voren brengen.

Roldan Rodriguez maakt het meeste kans op het tweede racezitje. De Spanjaard rijdt momenteel in het GP2- kampioenschap. Hij ondertekende vorige week een contract voor de komende wintermaanden bij Spyker en testte onlangs op het circuit van Silverstone.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *