Spyker heeft bevestigd dat het volgend jaar met Ferrari motoren zal rondrijden. De Italianen zullen zowel motoren als technisch personeel ter beschikking stellen tijdens tests en races.

Het is een groot moment in onze geschiedenis dat we een akkoord hebben kunnen sluiten met de beste naam uit de geschiedenis van de Formule 1. Zei Victor Muller van Spyker. Ik ben er zeker van dat de we volgend seizoen al de vruchten zullen plukken van de samenwerking tussen Spyker en Ferrari. Ik denk dat we door de invloed van Mike Gascoyne een serieuze concurrent zullen worden voor de andere teams.

Het wachten was verschrikkelijk maar ik denk dat dit het nieuwe gestalte van het team onderstreept. Zei teambaas Colin Kolles. Ons technisch team kan voor het eerst in vele jaren op stabiliteit rekenen. Dat heeft ons ontwerp proces de voorbije jaren sterk gehinderd. Er is nog veel werk te doen voor 2007 maar we houden allemaal van uitdagingen!

Spyker heeft een contract voor één jaar met opties voor de twee volgende jaren. Volgend jaar zullen er dus geen Cosworth motoren rond rijden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter